Based on 1109 reviews
95%
(1050)
5%
(56)
0%
(2)
0%
(1)
0%
(0)

Cercei din argint Karen - Opal, Peridot

Superb

Inelul este exact așa cum e descris pe site. Merită fiecare bănuț!

Cercei din argint Magic studs - Piatra Lunii

Inel din argint Vanya - Labradorit

Sunt dragute 😊

Personal foarte amabil in doua zile s-a rezolvat tot. Am gresit marimea, dar s-a rezolvat totul printr-un telefon.

Inel Eva

Foarte mulțumită! Calitate, profesionalism, promptitudine la livrare, lamuriri câte am avut nevoie. Felicitări și succes în continuare!

lanț argint + pandantiv

comanda a venit repede, produse minunate

Super!

Ca de obicei, atentia la detalii face diferenta! Un super ambalaj, care te face sa te simti importanta 🙂 evident cerceii sunt f faini, mai putin antichizati decat in poza.

Inel din argint Empire-Onix Negru

Sânt foarte mulțumită,chiar dacă (intenționat)am comandat mărime mai mare(12) pentru că nu am fost sigură de mărime,dar mi-a îngustat inelul la dijutier.Vă recomand cu încredere,este un inel deosebit,elegant. pt.firm.Indira. Mulțumesc pentru seriozitate și promptitudine.

Inel din argint Satellite-ametist

Un inel superb, mai frumos in realitate decat in poza! Un ambalaj deosebit si promptitudine la trimiterea comenzii! Amabilitate si profesionalism iar firma de curierat este de nota 10! Recomand!

Evaluare servicii

Foarte bune serviciile INDIRA foarte promti si foarte dragut ambalate produsele. Multumesc!

O bijuterie cu adevarat deosebita

Inelul este deosebit de frumos si finut (in realitate arata mai bine decat in poza, ceea ce este o raritate in comertul online de la noi :-)). Initial am comandat unul foarte mare, pentru ca nu am apreciat bine masura, dar am sunat si am facut modificarea, iar a doua zi primeam deja noul inel, desi locuiesc in alt oras (deci am apreciat foarte mult ca am fost ajutata ca nivelul de frustrare in legatura cu acest inconvenient, pe care mi l-am creat singura, sa fie undeva spre 0...)....Acum ca mi-am facut o idee in legatura cu dimensiunea de care am nevoie, cu siguranta voi reveni pe site pentru alte comenzi, pentru ca mi-au placut mai multe bijuterii de acolo. Sunt foarte fine si frumoase!!!

Inel din argint Open Gate - Zirconiu

Inel cu rubin

Excelent, ca de obicei !

Minunea labradoritului..

Foarte frumos inel, mai masiv ..Labradoritul are niste reflexe extraordinare. Livrarea ca de obicei ,fără cusur.Multumesc Indira.

Inel ametist

Frumos..

Un inel deosebit!

Multumesc sunt foarte multumita!

Fără cusur !

Totul fără cusur ! Va mulțumesc !

Frumos și elegant

Puțin mai mic în realitate decât pare în poza, dar finuț și frumos finisat

Superb!

Lănțișorul este minunat! Foarte finuț și ușor de asortat. Pozele nu ii fac dreptate pentru cât e de frumos în realitate! Cu siguranță voi reveni pentru cumpărături

Inel din argint Karima - Piatra lunii