Livrarea produselor In Romania:

Livrarea se face prin curier la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, prin partenerii Fan Courier. Durata de livrare pentru Bucuresti este de maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru provincie maxim 72 de ore de la confirmarea acesteia.

Indira Bijoux va garanteaza livrarea oricarei expeditii in bune conditii si in deplina confidentialitate, cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari. Totodata, Indira Bijoux are grija ca livrarea sa fie facuta in siguranta maxima, rapida si direct la adresa indicata de client, produsele fiind asigurate pe durata transportului, pana la momentul livrarii. Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri.

Livrarea produselor se face de luni pana vineri in intervalul 09.00-18.00 si, din acest motiv, va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi in acest interval de timp (serviciu, acasa, etc.).

Livrarea bijuteriilor Indira Bijoux este gratuita, fara costuri sau taxe suplimentare pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de lei cu conditia ca destinatia sa fie in aria de acoperire Fan Courier. Daca destinatia nu se afla in zona de acoperire si Pentru comenzile care nu se afla in aria de acoperire fan courier se percepe o taxa de 24,36 RON.


Pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei si a caror valoare este mai mica de 150 de lei, se va percepe o taxa de livrare de 15 lei daca destinatia se afla in aria de acoperire Fan Courier. Daca destinatia nu se afla in zona de acoperie fan courier atunci se percepe o taxa de 39.27 RON.


In caz de nemultumiri fata de serviciile de livrare ale firmei de livrari partenere contactati-ne la [email protected] Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Indira Bijoux nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

Black Friday, Black Week, Black Weekend, Flash Sales, Sale, Soldari:

In cazul acestor campanii, durata de livrare poate varia intre 24 de ore si 7 zile. Numarul mare de comenzi poate genera intarzieri de livrare. Ne cerem scuze si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a grabi procesul de livrare. Tot in cadrul acestori tipuri de campanii, cupoanele si voucherele valorice sau procentuale, provenite din alte campanii anterioare sau din abonari la newsletter, mai exact reducerile corespunzatoare acestora, nu se aplica la pretul din promotie. Cupoanele si voucherele se pot utiliza si aplica doar la pretul intreg al produsului. Produsele din promotiile Black sau Flash sunt originale, sigilate, fara vicii ascunse. Campaniile de acest gen se deruleaza si cu articole cu stoc limitat, pot exista situatii in care produsul comandat a devenit indiponibil intre timp. Numarul mare de comenzi generat este procesat de platformele tehnice pe baza sistemului FIFO. Daca doriti mai multe detalii despre comanda dumneavoastra sau despre urmatoarea campanie Black, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim pentru intelegere! Telefoane de contact : 0726 963 030; Adresa e-mail de contact : [email protected];

CUM PLATESC?

1. Numerar la livrare (doar pentru expedieri pe teritoriul Romaniei)

 • Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

2. Plata prin Card

 • Online
  • plata se face intr-un mod securizat prin site-ul Mobilpay Romania
  • In momentul in care se selecteaza „Plata prin card” la finalizarea comenzii, veti fi redirectionat catre platforma mobilpay.ro
  • indirabijoux.ro nu pastreaza/salveaza nicio informatie legata de cardul dumneavoastra.
  • Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei).
  • Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.
  • Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  • Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:
   • codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
   • data de expirare;
   • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.

2. Plata prin transfer bancar

 • In momentul plasarii comenzii alegeti metoda de plata transfer bancar urmand ca dupa plasarea comenzii sa primiti detaliile de plata. In urma confirmarii platii produsele vor fi expediate.