Intrebări Frecvente

Plăți

Acceptăm majoritatea cardurile de credit (Visa, Mastercard, etc). Totodată plata se poate face ramburs sau prin transfer bancar

Site-ul nostru folosește SSL, ceea ce asigură faptul ca datele de navigare si cumpărăturile sunt făcute in perfectă siguranță

Codurile de reducere se aplică la majoritatea bijuteriilor, cu excepția celor care sunt deja la reducere. Bijuteriile aflate la reducere beneficiază deja de o reducere mai mare decât cupoanele dispnibile ceea ce înseamnă ca beneficizi oricum de cea mai bună oferta!

Livrare

Livrăm oriunde în România din București prin Urgent Cargus sau Poșta Română.

Pentru comenzile de peste 150 de RON costul de livrare este 0. Pentru cele sub 150 de ron costul este de 14.28 RON.

Toate comenzile efectuate până în ora 16 în zilele lucrătoare sunt expediate in aceeași zi. Comenzile plasate după ora 16 sunt expediate în următoarea zi lucrătoare. În mod obișnuit majoritatea comenzilor sunt livrate in decurs de 24 de ore de la expediere. In perioadele aglomerate (de sărbători, Black Friday) durata expedierii poate ajunge la 4 zile.

Desigur! Pentru toate comenzile expediate prin Urgent Cargus poți urmări starea expediției prin verificarea AWB-ului pe care îl poți găsi in istoricul comenzilor tale.

Retururi

DA! Vrem să fii înnebunită dupa bijuteriile Indira. Dacă nu esti 100% satisfăcută de achiziția făcută vrem să îndreptăm lucrurile cât mai repede cu putință.

Este foarte simplu! In maxim 30 de zile de la recepția bijuteriilor poți completa formularul online de pe site-ul nostru. Noi vom trimite un curier la adresa și ora specificată și este gata. 

Imediat ce vom primi bijuteria înapoi vom iniția transferul bancar. 

Materiale

Folsim argint 925 pentru majoritatea bijuteriilor. Adițional avem bijuterii care sunt placate cu Aur Roz sau Aur Galben peste argint 925.  

Te gândești la pietrele noastre? Toate pietrele Indira sunt naturale. Mai multe detalii găsești în pagina produsului. 

Orice bijuterie fabricată din Argint pot oxida in timp. Dacă observi o ușoara oxidare a metalului nu este nici un motiv pentru care să te alarmezi. Cu o lavetă specială de lustruire a bijuteriilor din argint oxidarea dispare imediat. 

Păstrarea cu atenție a bijuteriilor vor prelungi viața acestora. Atunci când sunteți angajață în activități fizice precum curățenia, este indicat să păstrați bijuteriile într-o cutie unde pot rămâne in siguranță. Dacă observi ca bijuteria are nevoie de curățare, poți să împrospătezi cu apa caldă sau cu un agent de curățare fara acid pentru bijuterii. 

Altele

Ce fac dacă am alte întrebări?

Nici o întrebare nu rămâne fără raspuns. Dacă înca ai întrebări sau sugestii trimite-ne un email la adresa [email protected] și o să revenim cât de curând posibil.