Returnare/schimb produse

Toate bijuteriile livrate sunt ambalate in cutii speciale si vor fi insotite de certificate de garantie. Astfel, consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. 

Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre Indira Bijoux doar atunci cand returul se face prin furnizorul nostru de curierat, Urgent Cargus. Prin orice alt furnizor de servicii de curierat, cheltuielile sunt suportate de catre cumparator.

Retururile din tarile membre UE se vor face prin posta locala. Costul returului va fi suportat de client.

Procesul de returnare este simplu si se face online:

1. Gaseste sectiunea "Istoric comenzi" din contul tau sau click https://www.indirabijoux.ro/istoric-comenzi

Istoric Comenzi

2. Selecteaza comanda si produsele pe care doresti sa le returnezi:

3. Ajuta-ne sa ne imbunatatim serviciile adaugand opinia ta si apasa pe "Genereaza foaie de retur".

3.1 Totodata spune-ne daca doresti sa schimbi cu un alt produs sau doresti banii inapoi.

3.2 Daca doresti returnarea sumei de bani te rugam sa ne transmiti contul tau IBAN pentru a procesa plata. 

3.3 Avem nevoie de adresa, numar de telefon, ziua si intervalul orar pentru a trimite curierul la tine. Ne ocupam noi de restul.

4. Impacheteaza coletul.

   Pentru coletele trimise din Romania* noi vom contacta Urgent Cargus. Tu vei fi notificat de catre noi in momentul in care am procesat cererea ta.

    Pentru coletele trimise din UE doar trimiteti coletul prin posta la adresa noastra.

5. In momentul in care primim coletul vom procesa in maxim 2 zile lucratoare returnarea sumei de bani in cazul in care ai specificat acest lucru si nu doresti schimbarea cu un alt produs

6. Urmarestea starea returului in contul tau in sectiunea "Retururile mele"

Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste clauze se aplica conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

* Exceptie de la regulile de mai sus, o fac coletele a caror locatie include kilometri suplimentari. In acest caz, returnarea se va face prin Posta Romana iar cheltuielile vor fi rambursate de catre societatea comerciala Indira Art Distribution SRL. In cazul acestor situatii, veti fi contactat telefonic de catre unul din agentii nostri.

Bucură-te de beneficii:

Pentru comenzile > 150 RON
În perioada sărbătorilor livrarea se face in 24-72 ore.
pentru toate produsele achizitionate
Toate datele sunt transmise securizat pentru cumparaturi in deplina siguranta