5 sfaturi utile pentru look-ul perfect de coliere din argint suprapuse

Îți dorești să ieși în evidență atât la ocazii speciale, cât și zi de zi. Să îți exprimi liber personalitatea și fără cuvinte, doar cu ajutorul hainelor și a accesoriilor. Știm prea bine că prima impresie pe care o lăsăm celor din jur ține de văz. Orice mic detaliu poate face o diferență imensă de percepție asupra fiecăreia dintre noi.

Azi venim în ajutorul tău și îți povestim despre un trend care prinde tot mai mult teren în lumea întreagă: stacking de coliere. Adică suprapunerea acestora pentru a crea un efect wow!

Ce înseamnă stacking de coliere

Cuvântul stacking înseamnă „alăturare” sau „suprapunere” în termeni de fashion. Iar stacking de coliere înseamnă suprapunerea sau alăturarea a mai mult de două coliere în același timp, pentru a oferi outfitului tău personalitatea și unicitatea pe care o merită. Pentru că, până la urmă, fiecare zi este despre tine și în fiecare zi meriți să te simți specială, așa cum ești. Nu doar la ocazii deosebite.

Cum faci stacking de coliere

Părerile sunt împărțite atunci când vine vorba despre regulile de care să ții cont atunci când faci stacking de coliere. Noi îți vom spune cinci lucruri de care ținem noi cont atunci când folosim această tehnică, iar tu le vei putea alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

  1. Ține cont de lungimea colierelor
    Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de stacking de coliere este lungimea diferită a acestora. De la baza gâtului până la modele mai lungi, important este să se vadă detaliile fiecăruia în parte.
  2. Alege o piesă centrală
    Stacking-ul de coliere este bine să fie făcut cu de la 3 coliere până la 4-5 am zice noi, să nu fie nici foarte încărcat. Numărul ideal este unul impar, pentru că o altă parte importantă a procesului este alegerea unei piese centrale, adică a colierului pe care vrei să-l scoți în evidență cu adevărat.
  3. Culori și materiale
    Când vine vorba de texturi și materialele din care sunt create colierele, există două tabere de stiliști: cei care spun că ar fi bine ca stacking-ul să fie făcut doar din coliere de argint sau doar din coliere de aur și neapărat de aceeași culoare; iar a doua tabără este cea care spune că stacking-ul nu ține cont de aceste aspecte și că fiecare ar fi bine să-l adopte pe cel cu care se simte mai confortabil. Aici nu putem să-ți spunem cum să faci, pentru că și părerea noastră este că trebuie în primul rând să te simți bine în pielea ta și mai apoi să ții cont de sfaturile găsite sau primite.
  4. Ocazii
    Desigur, sunt diferite ocazii în care să apelezi la stacking-ul de coliere: fie zi de zi la birou, la plimbări în parc sau zile de naștere și chiar și la petreceri cu fast. Aici depinde doar de tine care vei vrea să fie piesa centrala a stacking-ului, dacă vei folosi coliere fără pietre sau cu unele prețioase. Desigur, ocazia va dicta probabil accesorizarea colierelor, însă tu vei fi cea care alege combinația, la urma urmei.
  5. Lasă-ți imaginația să zboare
    De fapt, cel mai important element atunci când vine vorba de stacking este imaginația ta. Ea este aceea care îți va pune în valoare personalitatea prin intermediul stacking-ului. Ea este cea care te va pune cu adevărat în valoare.

Pe lângă toate cele de mai sus, îți dăm și sugestii de coliere pentru stacking, care cu siguranță vor atrage multe priviri. Unde mai pui că le poți purta și individual, așa că vei ieși câștigătoare oricare ar fi scopul pentru care le cumperi!

Coliere de la Indira pentru stacking

Colierul din argint Lunaire este atât de frumos și delicat încât cu greu te vei putea abține să nu-l introduci în stylingul de stacking. Acesta este unul la baza gâtului, iar pandantivul în formă de lună și cu pietre din zirconiu, simplu și delicat cum e, va face orice outfit să iasă în evidență.

Întreg colierul este placat cu rodiu, ceea ce îl face mai rezistent la uzură și în timp.

Colierul din argint Maryam primește o însemnătate specială datorită pandantivelor în formă de inimă și a semnificației acestora. Fie că ești îndrăgostită sau iubești de-a dreptul, colierul Maryam este un statement pe care să-l porți zi de zi.

Colierul din argint Love Letters este un alt statement al iubirii de sine în primul rând, și apoi al iubirii de viață. Placat cu rodiu, și acesta are o durabilitate mare în timp. Literele au inserții de pietre de zirconiu, ceea ce îl face și mai special.

Colierul din argint Pink Poppie va ieși în evidență cu siguranță în primul rând datorită culorii sale deosebite de argint placat cu aur roz de 14K. Pandantivul în formă de stea are încrustate pietre de zirconiu, care îi oferă o strălucire aparte.

Colierul din argint Collins are în componență astre: lunile și stelele presărate cu pietre de zirconiu, toate peste argintul placat cu aur roz de 14K te vor trimite într-un tărâm de visare cu fiecare purtare.

Toate colierele de mai sus pot fi purtate atât împreună, cât și alăturate altora pe care le ai deja acasă atunci când vrei să dai originalitate outfitului. Ele au lungime reglabilă, cu care poți jongla atunci când faci stacking. Ce îți rămâne de făcut este să alegi piesa centrală a combinației și mai apoi să lași imaginația să o ia pe culmi mari.

Stacking-ul este despre originalitate și despre a te simți bine în pielea ta zi de zi. La fel ca și bijuteriile Indira, a căror versatilitate le face potrivite de purtat la birou, la plimbare, la zile de naștere sau petreceri cu fast. 

Oricând ai nevoie de un extra-glow, noi suntem aici să îl trimitem spre tine! 

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.