10 Idei de cadouri pentru femei dragi ție

O bijuterie nu este doar un simplu cadou, este o declarație de iubire, o sursă de bucurie, cu atât mai mult cu cât vorbim despre cadouri pentru femei din metale prețioase. Încă din vechime, femeile au fost atrase de bijuterii și nu este de mirat că și în zilele noastre, acestea ocupă un loc important, punându-le în valoare trăsăturile feței, mâinile sau gâtul și scoțând la iveală feminitatea și rafinamentul.

Dintre variantele de cadouri pentru ea, bijuteriile sunt cele mai personale daruri. Bijuteriile reprezintă un mesaj secret care le arată femeilor cât de atent la detalii este bărbatul de lângă ele, de cât mult sunt prețuite și iubite de acesta, fără a folosi cuvinte, ci doar fapte. Alegând bijuterii din argint sau aur vei avea ocazia de a impresiona femeia din viața ta și, dacă adaugi piatra lunii în care este născută, vei transforma o simplă bijuterie într-o experiență inedită.

Cadouri pentru femei în funcție de luna de naștere

Femeile iubesc bijuteriile - nu este niciun secret! De ce? Pentru că le oferă eleganță, un dram de prețiozitate și pentru că sunt daruri intime


O variantă de cadouri pentru femei sunt bijuteriile cu pietrele lunii în care s-au născut, demonstrând atenția bărbatului la detalii, care va impresiona orice femeie. Dacă iubita ta este născută în ianuarie, vei alege bijuterii cu granat, iar pentru februarie ametist. Piatra lunii martie este acvamarin și a lunii aprilie topaz alb. Dacă alegi cadouri pentru ea, optează pentru smarald pentru mai și piatra lunii pentru iunie. Pentru femeile născute în iulie alege rubin, peridot pentru august, safir pentru septembrie, opal pentru octombrie, citrin pentru noiembrie și topaz albastru pentru decembrie.

inele cu pietre semipretioase indira

Florile sunt un cadou cu care nu ai cum să greșești. Ce ai spune să transferi florile în bijuterii și să creezi un dar original? Alege astfel de cadouri pentru ea și vei impresiona într-un mod aparte. Pentru luna ianuarie floarea specifică este ghiocelul, pentru februarie irisul, iar pentru martie narcisa. Pentru femeile născute în aprilie, poți alege bijuterii cu margarete, pentru mai crin, iar pentru iunie trandafir. Luna iulie are ca simbol lotusul, august macul, septembrie floarea aster, iar octombrie mărărița. Femeilor născute în noiembrie le puteți dărui bijuterii cu crizanteme, iar celor din decembrie ilice.

coliere din argint indira cu floare lunii tale de nastere

Bijuterii de argint - un metal prețios iubit de secole

Folosit încă de acum 5000 de ani, termenul de argint provine din anglo-saxonul “seofor” și “siolfur”. Simbolul Ag derivă din latinescul “argentum” și sanscritul “argunas” și este unul dintre metalele prețioase, alături de aur și platină. Datorită maleabilității sale, a rezistenței la oxidarea atmosferică, dar și a culorii aparte alb-argintie, argintul a fost utilizat în confecționarea monedelor, a ornamentelor și a bijuteriilor oferite drept cadouri pentru femei, dar și în industria fotografiei și pentru diverse componente electrice.

Deși nu atât de rar precum aurul, argintul este un metal deosebit, simbolizând naturalețe, iar bijuteriile din argint reprezintă o variantă clasică, dar atemporală de cadouri pentru femei care emană eleganță  și rafinament.

 

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.