Returul/schimbul bijuteriilor se face extrem de simplu online și gratuit în maxim 30 de zile.Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, Indira Bijoux va suporta cheltuielile la un singur retur per comanda. Dacă comanda este livrată în afara zonei de acoperire a curierului, clientul v-a suporta diferența de plată.

Pasul 1

Navighează în contul tău în secțiunea comenzi. Identifică comanda pe care vrei să o returnezi sau să faci schimb. Opțiunea de schimbare/returnare este activă pentru o perioada de 30 de zile de la data plasării comenzii.

 

Pasul 2 (Schimbare Produs)

Selectează produsul(ele) pe care dorești să le schimbi bifând căsuța corespunzătoare

Alege produsul sau produsele pe care dorești să le primești în schimb apăsând pe butonul „Alege Noul Produs„. Vei fi direcționat către catalogul de produse de unde vei putea alege mărimea corectă sau alt produs în schimb

Pasul 3 (Schimbare Produs)

Alege Marimea produsului nou pe care îl dorești în schimb. Odată finalizată alegerea apasă pe linkul „Finalizează Schimbul”. Vei fi redirectionat catre cererea de schimb.

Pasul 3 (Schimbare Produs)

Verifică diferența de plată și trimite cererea. Dacă trebuie să îți returnăm o suma de bani, îți vom returna diferenta sub formă de puncte pe care le vei putea folosi pe site sau vom face transfer în contul tau bancar.

Dacă trebuie să plătești ceva în plus vei putea plăti în pasul următor

Pasul 4 (Schimbare Produs)

Vom procesa schimbul de produse și vom expedia către tine. Pregătește coletul să îl predai curierului. Vei primi în schimbul lui noile produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
SAU

Ai uitat parola? Te rugăm să introduci adresa de email. O sa primești detalii pe email pentru a crea o nouă parola.