Dacă este ceva ce ne reamintește de copilărie, e cu siguranță vorba de explozia de culoare. Albastru azuriu sau profund, galben solar sau de chihlimbar, verde smarald sau roșu pasional, toate ne duc cu gândul la zilele în care săream șotronul, mâzgăleam cu acuarelele la ora de desen sau fugeam să ne adăpostim de ploaie.

Lipsa temerilor, curajul și veselia care vin odată cu apariția curcubeului de după picăturile de ploaie, în cea mai firească formă de frumos, sunt noțiuni care ne trezesc la viață spiritul de copil. Și pentru că se apropie 1 Iunie, ce altă formă de a sărbători este mai potrivită decât aceea de a purta CULOAREA, în combinații ludice de pietre semiprețioase colorate?

 

Ametist, citrin, topaz și turcoaz. Combinația perfectă pentru spiritele libere

Libertatea de exprimare pe care ți-o oferă alăturarea de ametist, citrin și topaz este nemăsurată, iar această îndrăzneală nu va trece neobservată. Pietrele semiprețioase colorate te vor ajuta să radiezi, iar joaca de-a cromatica îți va trezi amintiri din vremuri când erai și te simțeai de neoprit sau îți va da fix starea asta!

Le poți purta fie împreună, fie separate, creând un mix de piese cu o singură piatră semiprețioasă vedetă. De exemplu, dacă stilul tău este unul mai degrabă boem, mizează pe o un set complet de ametist. Pentru acelea dintre noi care iubesc soarele, nuanța veselă a citrinului, purtata la urechi, pe degete sau la gât vor aduce energia solară chiar și în zilele mai puțin senine.

 

Rubin, smarald și safir, pasiuni ce țin mai mult decât o vară

Pentru cele mai pasionale dintre voi, cele care pun preț pe echilibrul între ce înseamnă să fii femeie și spiritul de copil, există o piatră semiprețioasă ideală: rubinul. Puternic și exploziv, te îndeamnă să fii îndrăzneață în felul în care o făceai când erai doar o copilă. În plus, caracterul lor seducător îți vor asigura succesul atunci când vine vorba despre întâlnirile romantice. Piesele noastre preferate sunt inelul Eternity și pandantivul Red Drop.

Te provocăm să porți aceasta nuanță statemenet cu altele asemănătoare. Cerceii Deep Blue Safir îți vor scoate din anonimat orice ținută. Poartă mai multă culoare alegând și un inel cu smarald pentru o apariție plină de încredere. Acum ești gata de întâlnirea romantic ce îți va trezi simțurile.

Iar dacă nu ești adepta multitudinii de culori la fel de puternice, poți opta pentru mai multe piese cu aceeasi piatră norocoasă. Safirul să fie preferatul tău sau smaraldul, ai de unde alege!

 

Onix negru, perle și marcasite – pentru apariții discrete, rafinate

Dacă explozia de culoare nu îți surâde, îți poți pune creativitatea la lucru creând jocuri de stil prin alăturarea de pietre semiprețioase “non-colorate”. Imaginează-ți doar cum va arăta inelul Empire alături de cerceii Adelaide. O apariție subtilă, dar totuși puternică. Și îți mai spunem un  secret: se potrivesc perfect la evenimentele de seară, complimentându-ți ținutele opulente în aceeași măsură cu cele minimaliste.

Bijuteriile cu onix negru pot fi purtate și în contexte casual, dacă păstrezi o proporție a volumelor și mizezi pe piese cu design delicat, minimal, cum ar fi pandantivul Eve și cerceii Black Studs. Te bucuri de energia pietrelor și ești gata să te dai cu rolele. Sau pe bicicletă!

bijuterii din argint cu onix si marcasite

Iar la birou, marcasitele combinate cu perle îți vor asigura doza necesară de energie și încredere pentru a depăși provocările cu zâmbetul pe buze. Pentru că da, orice ținută business poate fi îndulcita cu cerceii Angel. Exact ca atunci când peste uniforma ternă de la școală puneai cea mai cool jachetă de blugi.

 

Turcoaz, topaz mistic sau piatra lunii –  pentru o vară fără de sfârșit

1 iunie nu reprezintă doar Ziua Copilului, ci și începutul verii. Sau poate că așa a fost să fie și nu este doar o coincidență, vara însemnând libertate, culoare, energie și o stare vibrantă de bucurie. Iar dacă pentru tine a fi copil îți amintește de nisipul fin, valurile spumoase și zmee colorate, atunci în mod cert topazul azuriu și turcoazul îți vor purta gândurile întreaga vară către castele de nisip. Unde mai pui că un inel cu piatra semiprețioasă de turcoaz, alături de o pereche de cercei complementari vor crea cel mai frumos contrast cu pielea bronzată?

bijuterii din argint cu ametist piatra lunii

Și pentru că sezonul estival ne îndeamnă să face alegeri cromatice mai îndrăznețe, poți condimenta cel mai simplu tricou din bumbac sau rochia din in, altminteri discretă, cu o ploaie de pietre semiprețioase colorate, precum turcoazul, smaraldul, piatra lunii sau topazul mistic. Combinațiile sunt la latitudinea creativității tale, nu ai nevoie decât de puțin curaj și dor de vacanță. Abia așteptăm să cunoaștem copiii din inimile voastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
SAU

Ai uitat parola? Te rugăm să introduci adresa de email. O sa primești detalii pe email pentru a crea o nouă parola.